Nobeli preemia laureaat Luc Montagnier hoiatab, et Covidi vaktsiin võib põhjustada neurodegeneratiivset haigust

Renee Nal | RAIR Foundation

Jahmatava panevas intervjuus France Soiri ajakirjaniku Xavier Azalbertiga väljendas Nobeli preemia laureaat Luc Montagnier tõsist muret koroonaviiruse vaktsiini pikemaajaliste ja koguni põlvkondlike tagajärgede pärast.

Montagnier hoiatas, et nn neurodegeneratiivne haigus on koroonaviiruse vaktsiini üks võimalik kõrvalnäht ning ta on šokeeritud, et lapsi nii laialdaselt sellega vaktsineeritakse.

„Oleme tundmatul territooriumil ja kuulutame vaktsiinid kõigile kohustuslikuks. See on hullumeelsus! Just hullumeelne vaktsineerimine on see, mille ma hukka mõistan. Ma ei otsi poleemikat, vaid tõde,“ selgitas Montagnier.

Montagnieri sõnul võivad laste laialdasel vaktsineerimisel olla kohutavad põlvkondlikud tagajärjed. Ta toob näite glüfosaadi herbitsiidist, mis võib tulevastele põlvedele edasi kanduda põlvkondadevahelise epigeneetilise pärandina tuntud protsessi käigus.

„Hiljutised glüfosaadiuuringud on näidanud, et epigeneetilised mõjud on olemas,“ selgitas prof Montagnier. „See tähendab, et inimesed, kes endale koos toiduga glüfosaati sisse söövad, annavad edasi midagi, mis mõjutab tulevasi põlvi. Kannatada saavad nende lapsed, nende lapselapsed ja lapselapselapsed,” lisas professor.

Nobeli preemia laureaat selgitas, et ilma põhjaliku uurimiseta võib see mRNA  põhjustada katastroofilisi tagajärgi.

„Sellel mRNA-l, mida täna vaktsiinide koostises süstitakse, võib olla tulevastele põlvedele mõju, mis jääb avastamata juhul, kui me seda ei uuri.“

Montagnier väljendab veel üht muret – vaktsiinide kõrvaltoimete võimalust, mida võib täheldada viie kuni kümne aasta jooksul ja mis on seotud nn neurodegeneratiivsete haigustega.

Neurodegeneratiivne haigus on „katusmõiste mitmesugustele seisunditele, mis mõjutavad peamiselt inimese aju neuroneid“ ja seda kirjeldatakse kui „ravimatut ja kurnavat seisundit, mis põhjustab närvirakkude progresseeruvat degeneratsiooni ja/või surma.”

Montagnier väidab, et „on järjestusi, mis sarnanevad koroonaviiruse RNA prioonjärjestustega“ ja võivad seetõttu „häirida aju looduslikke valke, neid prioonide saamise eesmärgil muutes.”

Uuringus pealkirjaga „RNA redigeerimise muudatused määratlevad prioonhaiguste ilmingut“ selgitatakse, et: „Prioonhaigused on surmaga lõppevad neurodegeneratiivsed häired, mida iseloomustab kiiresti progresseeruv dementsus“.

Hiljuti rääkis Prof Luc Montagnier veel, nähtusest, mida nimetatakse Antibody-Dependent Enhancement (ADE). Kuigi on teada, et viirused muteeruvad ja tekitavad uusi tüvesid, väidab Prantsuse viroloog, et just vaktsineerimine on see, mis uusi tüvesid tekitab.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments