Peavoolumeedia libauudis: Martin Helme ründas Rainer Vakrat

Peeter Proos | Vanglaplaneet

2. detsembril avaldas Õhtuleht artikli, mille pealkiri väidab, et Martin Helme tahtis Rainer Vakrale kallale tormata. Kui peavoolumeedia süüdistab pidevalt alternatiivmeediat libauudiste tootmises, siis see Õhtulehe lugu on klassikaline näide sellest, kuidas nad ise sellega pidevalt tegelevad. Eesmärgiks muidugi poliitilisele eliidile sobimatute jõudude mustamine ja sildistamine.

On ilmselge, et EKRE-le üritatakse kaele riputada vägivallatseja silti. 26. novembril EKRE korraldatud meeleavaldusel alustas jõu kasutamist Indrek Tarand, kes ronis lavale ja sikutas Martin Helme käest mikrofoni. Seejärel püüdis mikrofoni Tarandi käest kätte saada ürituse helitehnik, kellele see mikrofon kuulus ning kes teadaolevalt oli ka ainuke inimene, kes selles intsidendis reaalseid kehavigastusi sai. Hoolimata sellest kõlavad peavoolumeedias vaid EKRE-t süüdistavad hääled.

Nimetatud Õhtulehe artikkel baseerub TV3 klipile, milles on suurepäraselt näha, kuidas sots Rainer Vakra püüab iga hinna eest Martin Helme käest kätte saada kommentaari, mis näitaks teda kui vägivalda õhutavat natsi.

Õnneks teavad EKRE liikmed täpselt, millist taktikat nende vastu kasutada üritatakse. Martin Helme käitus Mark Twaini sõnade kohaselt: „Ära kunagi vaidle idioodiga, ta tirib sind enda tasemele ja võidab sind kogemusega“. Helme võttis endalt mikrofoni, pani riidesse, lisas veel mõne kommentaari ja astus hüvasti jättes ruumist välja. Kogu selle tegevuse juures ei vaadanud ta Vakra poolegi. Aga kuna keegi arvas, et Helme oleks võinud Vakrale kallale minna, siis võib Helmet selles süüdistada küll. Kui see pole libauudiste tootmine, siis mis on?

Kirjeldatud lõik algab videos 5:15

Tegelikult ei loe mitte see, kuidas inimene käitub ja mida räägib vaid see, mis reeglite järgi ta mängib. Niikaua kui ta allub globaalse finants- ja võimueliidi normidele, siis on tal vaba voli teha ja öelda seda mida soovib. Aga kohe kui ta hakkab rääkima midagi oma riigist ja rahvuslusest valatakse ta sopaga üle ning iga tema liigutus ja sõna on üleskutse vägivallale. Täpselt seda sama taktikat kasutavad globalistid meil EKRE ja Ameerikas president Trumpi vastu.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments