Euroopat keeratakse lukku ajal kui Wuhani ööklubides hiinlased pidutsevad

Peeter Proos | Vanglaplaneet

Samal ajal kui Euroopas riike uuesti lukku pannakse, tantsivad hiinlased Wuhani tihedalt täis tuubitud ööklubides ning ei muretse maski kandmise ega sotsiaalse distantseerumise pärast.

„Euroopa on lukus, Hiina pidutseb,“ kommenteeris Prantsuse rahvusvahelise uudistekanali France 24 avaldatud video Twitterisse postitaja.

See ei ole esimene kord kui tuuakse välja, et hiinlased eiravad koroonareegleid, mille täitmist ülejäänud maailmalt tungivalt nõutakse.

Käesoleva aasta augustis levis Reutersi video, millest võis näha koroonaviiruse epitsentris Wuhanis toimuvat basseinipidu, kus tihedalt üksteisega koos olevad inimesed lõbutsesid.

Hiina Kommunistliku Partei sõnul oli see video tõestuseks, et riik on saavutanud koroonaviiruse vastases võitluses “strateegilise võidu”.

Ajal kui Hiina majandus on kiiresti taastunud COVIDi eelsele tasemele, lähevad Euroopas riigid taas üksteise järel lukku. Hiljuti teatas Inglismaa, et riik läheb vähemalt kuuks ajaks lukku ning Austrias, Prantsusmaal, Tšehhis ja mujal on kehtestatud öine liikumiskeeld. 20. novembrist hakkab Lätis kehtima maski kandmise kohustus, mille eiramisel on politseil võimalik inimesi trahvida kuni 50 euroga.

Juba üsna koroonaviiruse puhangu alguses kirjutas Vanglaplaneet, et COVID-19 näol võib olla tegemist bioloogilise relvaga, mida globalistid kasutavad oma plaanide ellu viimiseks, et kehtestada uut maailmakorda. Ning üheks eesmärgiks on just riikide majanduslik põlvili surumine.

Selle aasta 4. mail andis Kuku raadiole intervjuu sisekaitseakadeemia sisejulgeoleku instituudi juhataja Erkki Koort ja teemaks oli USA eriteenistuse salajane raport koroonaviiruse päritolu kohta.

Küsimusele, kas koroonaviiruse näol võib olla tegemist bioloogilise relvaga, vastas Koort:

„Fakt on see, et kui tegemist peaks olema mingisuguse bioloogilise relvaga, siis mina küll seda vähetõhusaks ei pea sellepärast, et kui vaadata maailma, mis sisuliselt seisab, siis ükski kloor lahinguväljal ei ole suutnud mitte midagi samasugust korda saata. Selles suhtes ta ei ole kindlasti seda tüüpi relv, mis võiks olla vähetõhus. Juhul kui ta on relvana tõesti toodetud.

Ütleme niimoodi, et iga relvaga ja relva kasutamisega on ju see teema, et ega ei taheta ära tappa kogu inimkonda. Mis tähendab, et ta ei saa olla nii efektiivne, et ta kõik järjest maha võtab. Nii et selles suhtes ei saa välistada, aga ka kinnitada on praeguse info pinnalt seda väga-väga keeruline.“

guest
1 Comment
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
Heli Nommik
Heli Nommik
5. nov. 2020 15:32

Täpselt sama meelt olin 2020 aasta veebruarist. Eks piibliski on kirjutatud,et kollane rass tuleb maailma määrama. Aeg on tulnud. Tundub ,et muuta ei ole enam midagi võimalik.Rahva hääletusi enam ei toimu-kõik on agenda poolt valmis pandud.