Trump: Meedia eesmärk on meid teineteisest eraldada ja tekitada usaldamatust

Peeter Proos | Vanglaplaneet

Trump tõmbas libauudiste vastaste avaldustega tähelepanu juba enne ametisse asumist. Ta läks isegi nii kaugele, et keeldus libauudiseid vahendatavate kanalite ajakirjanike küsimustele vastama. Hiljuti vihastas USA liider NBC uudistekanali peale ja nimetas seda “tõenäoliselt hullemaks kui CNN“.

Ühisel pressikonverentsil Ühendkuningriigi peaminister Theresa Mayiga jättis ta vastamata CNNi korrespondendi Jim Acosta küsimusele.

Kuid sellega Trump ei piirdunud. Mõne päeva eest nimetas ta globalistide meediatööstust “rahva vaenlaseks”. “Nende eesmärk on meid teineteisest eraldada ja tekitada usaldamatust. Samuti võivad nad esile kutsuda sõja! Nad on väga ohtlikud ja nõdrameelsed!”

Trumpi avalduste peale on mitmed massimeedia kanalid väitnud, et USA president õhutab ajakirjanike vastasta vaenu. Samuti hoiatasid ÜRO eksperdid, et Trumpi meedia vastu suunatud rünnakute tagajärjel võivad sageneda vägivallateod ajakirjanike vastu.

Tegemist on globalistide tavalise taktikaga – süüdistada vastast (kelleks hetkel on Trump) tegevusest, mida ise hoolega praktiseeritakse. On lugematul hulgal näiteid sellest, kuidas Georg Sorose poolt rahastatud grupid kasutavad tänavatel Trumpi pooldavate inimeste vastu julma vägivalda.

Trumpi vastast vägivalda leiab poppkultuurist igal sammul ja see ei häiri kedagi. Kui aga Trump või Trumpi toetajad peaksid mõne julgema avaldusega välja tulema tõlgendatakse see koheselt viha õhutamise või millegi veel hullemana.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments