Eelmisel aastal toimus Saksamaal ligi sada rünnakut kristlaste vastu

Delfi

Eelmisel aastal toimus Saksamaalligi sada sihilikku rünnakut kristlaste vastu, sealhulgas üks mõrv, üheksa kehavigastuste tekitamist ja üks süütamine, teatasid Funke meediagrupi ajalehed täna Saksamaa liidukriminaalameti (BKA) andmetele viidates.

Umbes veerandil juhtudest rünnati kirikuid ja kristlikke sümboleid. Vähemalt 14 korral toimusid kristlaste vastu vaenulikud kuriteod varjupaigataotlejate ja pagulaste vahel. Mõrvajuhtum leidis aset 2017. aasta aprillis Prien am Chiemsees ja seda menetleb praegu kohus. Afganistani pagulane pussitas oma kaasmaalasest naist ilmselt seetõttu, et viimane oli ristiusku pöördunud, vahendab Focus Online.

Baieri liidumaa siseminister Joachim Herrmann ütles, et integratsioon Saksamaal tähendab kristliku ja õhtumaise väärtuskultuuri tolereerimist ilma „kuide” ja „agadeta”. „Kes tahab siin elada, peab veenvalt kristlaste vaenulikust meelsusest lahti ütlema,” ütles Herrmann. „Muidu ei ole ta meie maal lihtsalt teretulnud.” Herrmanni sõnul ei ole see paljas soov, vaid tungiv nõudmine.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments