Teadlane: GMO on viljatuse põhjus – võimas!!!

Peeter Proos
Vanglaplaneet.ee
27. september 2012

Juba mitmeid aastaid vaieldakse teema üle kuidas GMO-d (geneetiliselt muundatud organismid) mõjuvad inimese tervisele ja keskkonnale ning kas nende kasvatamine ja kasutamine õigustab ennast. Mõned päevad tagasi sai tänu ühele elektronkirjale veidi selgemaks, mida arvavad GMO-sid aretavad teadlased ise oma tegemistest.

Vihase kirja saajaks oli Anthony Gucciardi, Natural Society nimelise portaali asutaja, kes ütles ühes oma artiklitest otse välja, et GMO-sid aretavad teadlased on inimkonna vastased kuna geneetiliselt muundatud organismid põhjustavad viljatust. Seepeale saatiski Gucciardile teada olev teadusemees talle vulgaarsusi täis läkituse.

Kiri ise kõlas umbes nii: „Ma ei ole mingi inimkonna vastane. Kui see ??? ongi viljatuse põhjus… Võimas!!! Maailm on ülerahvastatud ja inimesed peavad laste saamist pidurdama. See on maailma üks suurimaid probleeme. Kui maailm ei oleks ülerahvastatud, siis selliseid asju nagu kasvuhormoonid ei EKSISTEERIKS. Põhjus miks need eksisteerivad on see, et planeet ei suuda toota piisavalt toitu, et meid kõiki toita. Tegelikult GMO säästab planeeti. Niisiis, ??? ja sinu ???. Ma teen inimkonnale TEENE!!!
Tervitades,
tõeline ’inimkonna vastane'”

Üsna segane jutt, aga nimesid nimetamata, on tegu teadlasega ühest kolmest suuremast GMO-ga tegelevast teadusettevõttest.

Mis ma muud oskan soovida – jätku leiba!

Mike Adamsi intervjuu Anthony Gucciardiga

guest
1 Comment
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
tuuli
tuuli
1. okt. 2012 18:47

Mul on mitmed inimesed öelnud: GMO on inimkonna päästja. Inimesi olevat niiiiii palju, et tavapõllumajandusega ei toida maailma ära. oeh…
Ehe näide massimeedia võimust inimese üle