Briti leiboristid tahtsid immigratsioonivastased rassistideks tembeldada

Tundmatu Sõdur
Minut
25. veebruar 2010

Daily Mail teatab, et avaliku teabe nõude seaduse alusel on välja tulnud dokumendid ja töösuunised, mis näitavad et Briti leiboristide parteil oli salajane immigrantide sisse toomise plaan. Immigratsiooni suurendamisega lootsid leiboristid kindlustada oma positsioone valimistel — saada valimisteks hääli immigrantidelt — samas kaotamata Briti töölisklassi hääli. Asja skandaalsem pool seisneb aga taktikates milega sooviti oma eesmärke saavutada. On välja tulnud, et avalike suhete vallas oli eesmärgiks rõhutada, et need kes on immigrantide vastu on rassistid. Leiboristidest valitsuse liikmetele pandid partei poolt kohustus suunata avalikku arvamust immigrantide pooldamisele – nad pidid avalikkuses rõhuma sellele, et ainult harimatud inimesed ja inimesed kes pole kunagi immigranti isiklikult kohanud on immigrantide vastu. See, et immigrantide sissevool riiki suurendab oluliselt kuritegude arvu riigis – oli töösuuniste järgi kavas maha vaikida. Leiboristidel oli kavas tuua riiki kümne aasta jooksul 2 kuni 3 miljonit immigranti. Secret Labour plan to increase immigration for social reasons dismissed public’s opposition as ‘racist’

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments