Dr. Kelly lahangutulemused 70 aastaks salastatud

Tundmatu Sõdur
Minut
25. jaanuar 2010

“David Kelly oli britt ja ÜRO relvainspektor, kes paljastas Briti meediale enne Iraagi sõja algust et lood Iraagi massihävitusrelvadest on väljamõeldis. Mõni aeg peale seda leiti ta surnuna kodu lähedalt metsast. Hiljuti esitas grupp arste taotluse Dr. Kelly surma asjaolude uueks uurimiseks. Ametlik versioon Dr. Kelly surma oli enesetapp – see et ta võttis suure koguse valuvaigisteid ja lõikas läbi oma käsivarre arteri. Käsivarre arter on aga raskesti ligipääsetav ja selle läbilõikamine ei põhjusta harilikult surma. Samuti oli valuvaigistite kogus ebapiisav surma põhjustamiseks. Seoses uue uurimisega on aga nüüd Daily Maili vahendusel saabunud info, et kõik David Kelly surmaga seotud Lord Huttoni juhtimisel läbi viidud uurimise materjalid, sealhulgas lahangu materjalid, on nüüdsest ametlikult salastatud, järgnevaks 70 aastaks. David Kelly post mortem to be kept secret for 70 years as doctors accuse Lord Hutton of concealing vital information
Varem teemal: Arstid kahtlustavad BBC allika dr. Kelly tapmist, Kui kaugele on valitsus valmis minema?, Briti politsei leidis David Kelly laiba, BBC, Hutton, Butler jt.

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments