Vaktsineerimata austerlasi ootab reeglite eiramise eest vangistus ja hiiglaslikud trahvid

Paul Joseph Watson | Summit News

Austerlasi, kes keelduvad valitsuse määratud tähtajaks kohustuslikku COVID-19 vaktsiini saamast, ootab reeglite eiramise eest vanglakaristus ja suured trahvid.

Esialgu pandi vaktsineerimata inimesed karantiini, kuid selle strateegia täieliku läbikukkumise järel andis kantsler Alexander Schallenberg teada, et vaktsiin muutub alates 1. veebruarist kohustuslikuks.

Meediasse lekkinud eelnõu annab vastuse ka küsimusele, mis juhtub nendega, kes vaktsiinist sellegipoolest keelduvad.

„Eelnõu kohaselt saab igaüks, kes keeldub plaanilisele vaktsineerimisvisiidile ilmumast, kohalikelt võimudelt ametliku kutse. Kui isik jääb kohale ilmumata, kutsutakse teda järgmise nelja nädala jooksul ühe korra uuesti,“ vahendab RT.

„Kui ka teist ametlikku kutset ignoreeritakse, ootab isikut ees 3600 euro suurune rahatrahv või neli nädalat vangistust. Rahatrahv suuruses kuni 7200 eurot määratakse neile, keda on juba kaks korda vaktsineerimiskohustuse täitmata jätmise eest trahvitud.“

Kedagi ei tooda jõuga vaktsineerimiskeskusesse vastu tahtmist süstima, kuid süstist keeldumise jätkamisel viiakse nad, mõistagi jõuga, trellide taha.

Kui eelnõu heaks kiidetakse, jääb see kehtima 3 aastaks. Valitsusele jääb õigus otsustada, kas koroonaviiruse läbipõdemine on vaktsineerimiskohustusest vabastavaks erandlikuks asjaoluks või mitte.

Seni on vaktsineerimiskohustusest erandina vabastatud vaid lapseootel naised, alla 12-aastased lapsed ja isikud, kelle elule või tervisele vaktsiin ohtu kujutab.

Eelnõu muudab kohustuslikuks ka regulaarsed tõhustusdoosid.

Viimastel nädalatel on kümned tuhanded meeleavaldajad kogunenud Viini tänavatele, mis viitab, et ilmselt on oodata rahulolematuse kasvu.

Eelnevalt on isegi endine Maailma Terviseorganisatsiooni direktor Anthony Costello hoiatanud, et COVID-19 vaktsiinide kohustuslikuks muutmine võib kogu Euroopas mässu esile kutsuda.

guest
4 Comments
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
rio rio
rio rio(@kiviman)
2. dets. 2021 16:10

See on köömes sellega ,mis tulemas. peale sundvaxximist tulevad nad meie varade kallale. vöetakse vastu kliima vastu vöitlemise seaduse raames klausel ,mis näeb ette üleliigsete pindade ja maade ebaproportsionaalse kasutamise ülevaatamist. see tähendab ,et köik üleliigne ,mis vötab ressurse tuleb viia miinimumini, seda köike kliima ja maa päästmise vale all. juudibolsevism leidis pintsaklipslase näo. 1917 tuldi venemaal püsside ja näljaga sönakuulmatuid allutama ,nüüd teevad seda ülemaailmselt justkui ” kultuurselt “, juudi chutspah ei tunne piire !!!

rio rio
rio rio(@kiviman)
2. dets. 2021 17:23

On 100 vandenöuteooriaid . millest 20 on täitunud. kuidas vandenöuteooria saab vähem olla ,kui einsteini relatiivsusteooria. dogmaatiline teooria , mis on vandenöuga ümber lükatud. ja hiljem selgubki ,et valguskiirusest 300,tuhat kil ,sek. on kiiremad osakesed,. kui meile öeldi , et sundvaxximist ei tule riiklikul tasandil alles hiljuti , siis see tuleb , vandenöulased ütlesid seda ette. kui maa eraomistamist ei usuta , siis see tuleb ,sest 100 aastat tagasi see juhtus, venemaal. kus rööviti ja hävitati köik ,mis kultuurne. üks vandenöu teooria ,mida juudi blogerid armastavad on pahad natsid ja pahad reptiloidid. see köik on nende vandenöu.panna uskuma, et mingid… Loe lisaks »

rio rio
rio rio(@kiviman)
2. dets. 2021 18:17

kas te usute seda ,mida näete vöi kuulate , peab uskuma justkui. kahelge köiges , analüüsige ja kritiseerige iseennast , siis saavad teist geeniused. !!!

nali naljaks
nali naljaks
2. dets. 2021 22:17

Kui mingid Kaja “Vargaplika” Kallase ja Irja “Pfizeri agent” Lutsari sugused mulle vägisi Bill “The GMO PervoDemon” Gates’i mürgist sitta veeni hakkavad suruma, siis ausõna vannun – hakkavad pommid plahvatama, ja saab näha, mis saama hakkab, kes saab kirvega näkku, kes niisama kuuli silmade vahele, kes lihtsalt jalaga munadesse, lol, nali! Aga kärvaku põrgus, seda küll tõsiselt …