Tucker Carlson: „Kui võimudel õnnestub sind vaktsineerima sundida, siis kas on midagi, mida nad sulle peale suruda ei saa?”

Steve Watson | Summit News

Tucker Carlson hoiatas esmaspäeval, et vaktsineerimisnõue on “võimu küsimus”, lisades, et “need nõudmised on nii ilmselgelt mõistusevastased, et just nende vastuhakuta omaksvõtmise sundimine on kogu tegevuse mõte”.

Teises emotsionaalses monoloogis märgib Carlson, et “see on sadomasohhismi vorm, see on domineerimine ja allutamine. See on võimu küsimus. Kui nad saavad sind sundida võtma ravimeid, mida sa ei taha või ei vaja, siis on nad võitnud. Sa oled nende oma. Sa kuulud neile. Seda nad tahavadki.”

Carlson märkis, et “vaktsiinid – mis pole nii tõhusad, kui meile algselt öeldi, mõnele potentsiaalselt ohtlikud ja kümnete miljonite teiste jaoks täiesti ebavajalikud – on nüüd siiski praktiliselt kõigile Ameerika (ka Eesti – PP) elanikele kohustuslikud”.

Ta lisas: “Miks see nii on? Millest selline ettekirjutus? Eelmisel nädalal peetud kõnes ei vaevunud Joe Biden selgitama, miks. Selgitus pole praegu vajalik. Teie nõusolekut pole enam vaja.”

Carlson nimetas Bideni eelmisel nädalal peetud kõnet vaktsineerimiskohustuse kohta “kõige lahkarvamusi tekitavamaks kõneks, mida Ameerika president on kunagi pidanud” ja märkis, et Biden rõhutas, et “teie kaasmaalased on teile ohtlikud. Nad võivad teid tappa. Ja see hõlmab ka teie perekondi. ”

“Kui nad võivad sind sundida tegema vaktsiini, mida sa ei vaja, mida on nad veel võimelised tegema?” Carlson küsis, lisades: “Miks nad, no näiteks, ei sunni sind võtma psühhiaatrilisi ravimeid, kui oled järjekindlalt sõnakuulmatu? Väljendad vale arvamust, saad Thorazine’i süsti. Miks nad ei võiks seda teha? Mis on seda takistav põhimõte?”

Saatejuht lisas, et “võite ette kujutada CNNi arstide paneeli, kes seletavad, et meil kõigil oleks palju turvalisem, kui radikaalsed parempoolsed vaimuhaiged propagandistid saaksid ravi, mida nad vajavad ja lõpetaksid oma ohtlike vandenõuteooriate levitamise. Seega on psühhotroopsete ravimite andmine neile hädavajalik rahvatervise küsimus. Kas see kõlab ulmeliselt?”

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments