VIDEO | Tartu Ülikooli koroonauuring: vaktsineeritud inimesed on ohuks vaktsineerimata inimestele

Peeter Proos | Vanglaplaneet

Valitsus nõuab, et alates 26. augustist tuleb kohtades, kus nõutakse vaktsiinipassi ettenäitamist, teha seda kõigil inimestel, olenemata osalejate arvust ja seal kus vaktsineerimistõendit ei kontrollita, tuleb kanda maski. Samas tuleb hiljutisest Tartu ülikooli koroonauuringust välja, et COVID-19 vastu vaktsineeritud inimesed levitavad endiselt viirust ja on ka ohuks vaktsineerimata inimestele.

Vaata rohkem all olevast videost:

guest
1 Comment
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
Ella Põhjala
Ella Põhjala
23. aug. 2021 12:25

Hakkab jälle pihta!Vabariigi sünnipäeval meie esileedi kõnes oli mitmel korral mainitud riigi ja rahva ühtsusest,kuid ometi öölaulupeol eraldati terad sõkaldest. Tahan öelda,et sõnad ja teod ei lähe kokku.Lipuheiskamise ajal oli ligipääs kuberneri aeda samuti metalltaradega eraldatud. Kas sellist riiki me tahtsime ???