Šokeerivad fotod ja videod sadade Talibani eest põgenevate afgaanidega USA C-17 pardal

Steve Watson | Infowars

Levimas on jahmatav foto sadadest afgaanidest, kes on kokku surutud USA sõjaväelennukisse C-17, mis tõusis õhku keset kaost Kabulis ja maandus Kataris, mis viitab sellele, et sõjavägi oli sunnitud langetama otsuse startida pagulastega pardal, ilma et Bideni administratsioon oleks mingit varuplaani välja pakkunud.

Kas Joe Biden väidab ikka veel, et seda ei saa võrrelda Saigoni langemisega?  

Portaali Defense One artikkel märgib, et C-17 pardal, mis kuulub Delaware’i osariigis Doveri õhujõudude baasi 436. lennurügemendile, pole arvatavasti kunagi varem nii palju inimesi olnud.

Riigikaitse ametnike sõnul pidid piloodid pärast rambi ülestõstmist langetama otsuse koos inimestega pardal teele asuda. Meeskonna omavahelise vestluse salvestusest selgub, et nende arvates oli lennukis 800 inimest.

Teadete kohaselt oli see lennuk üks paljudest C-17-st, mis startis sadade inimestega pardal. Piltidelt ja videoist võib näha inimesi, kes tungisid meeleheitlikult lennukitesse ja mõni klammerdus isegi lennuki välisküljele, kukkudes peale lennuki õhku tõusmist surnuks. Samuti ilmus teateid ühe C-17 rattakoopast leitud surnukeha kohta.

Pole selge, kuhu lennukitesse pääsenud inimesed välja jõuavad, kuid Biden teatas eelmisel nädalal, et lubab tuhandetel afgaanidel põgenikena USA-sse ümber asuda, samuti peab ta „salajasi läbirääkimisi mitmete riikidega, eesmärgiga meeleheitlikult sobitada kaupa, et need valitsused võtaksid ajutiselt vastu ohustatud afgaane, kes töötasid USA valitsuse heaks,“ vahendab Reuters.

Teateid tuleb ka selle kohta, et tuhandeid ameeriklasi on endiselt Afganistanis lõksus, sealhulgas ka ajakirjanikke.

Sõjaveteran Matt Zeller ütles esmaspäeval, et teda jahmatab Bideni tegevus ja et tal on nimekiri 14 000 inimesest, kes soovivad riigist meeleheitlikult lahkuda.

Samuti väidavad allikad, et Taliban on alustanud ukselt uksele käimist, et leida neid, kes töötasid Ameerika ja tema liitlaste heaks, ning neid „karistada“. Ning käimas on ka avalikud hukkamised.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments