mRNA vaktsiinide leiutaja: kui ma räägin eksperimentaalsete Covidi vaktsiinide ohtudest, siis riskin oma eluga

Jamie White | Infowars

Hetkel COVID-19 vaktsiinides kasutatava mRNA tehnoloogia leiutaja sõnul, ähvardati teda mõrvata, sest ta julgeb küsida, miks avalikust võimalikest riskidest ei teavitata ning seab kahtluse alla eksperimentaalse vaktsiini levitamise eetika.

Teadlane ja uurija dr Robert Malone kirjutas pühapäeval Twitteris, et ühe “kogenud ajakirjaniku” väitel on tema elu ohus, kuna ta räägib avalikult riskidest, mis kaasnevad mRNA vaktsiinidega.

“Niisiis, ma loodan, et see on hüperbool ja üle reageerimine, kuid eile õhtul soovitas üks kogenud ajakirjanik mul palgata turvamehed, kuna mind ähvardab mõrvamise oht,” kirjutas Malone. “Ma isegi ei tea, kuidas sellesse suhtuda. Olen lihtsalt keskklassi inimene. Turvamehed ??!!??”

Malone’i mure pole põhjendamatu. Mitmed COVID-19 uuringute või aktivistidest teadlased ja eraisikud on viimase aasta jooksul mõrvatud või müstiliselt surnud.

Malone pävlis tähelepanu peale seda kui hoiatas Fox Newsi telesaates “Tucker Carlson Tonight” valitsuste sunniviisilise vaktsineerimise eest ning eksperimentaalse mRNA geeniteraapia kahjulike mõjude eest, mis on dokumenteeritud.

“Üks minu mure on see, et valitsus ei ole meiega nende riskide suhtes aus. Ja nii olen arvamusel, et inimestel on õigus otsustada, kas nad vaktsineerivad end või mitte, eriti just seetõttu et tegemist on eksperimentaalsete vaktsiinidega,” ütles dr Malone eelmisel kuul Tucker Carlsonile, märkides, et vaktsiinidele on antud hädaolukorras kasutamise luba (Emergency Use Authorization, EUA) ning Ameerika Ühendriikide Toidu- ja Ravimiamet pole neid veel ametlikult heaks kiitnud.

“See on kliiniliste uuringute eetikaga seotud põhiõigus,” ütles Malone. “Mind teeb murelikuks see, et ma tean riskidest, kuid meil puudub juurdepääs andmetele ja andmeid ei ole piisavalt rangelt dokumenteeritud, et saaksime neid riske täpselt hinnata. Seetõttu pole meil tegelikult teavet, mida oleks vaja mõistliku otsuse langetamiseks.”

Malone kujutab endast eriti ainulaadset ohtu Covidi kinnisideega rahvusvahelisele meditsiinitööstusele, kuna ta on kaine mõtlemisega ja mainekas teadlane ning mRNA tehnoloogia leiutaja, kes omab selles teemas võrreldamatut kompetentsust.

guest
1 Comment
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
Jüri Mänd
Jüri Mänd(@juri-mand)
19. juuli 2021 23:52