Rand Paul: Fauci Wuhani instituudi rahastamise eitamine on ilmselge vande all valetamine

Infowars

Senaator Rand Paul ütles, et dr Anthony Fauci andis vande all valetunnistuse eitades, et NIH (USA Rahvuslik Terviseinstituut) rahastas Wuhani viroloogiainstituuti.

25. mail Newsmaxile antud intervjuus küsiti Paulilt, kas NIAIDi (USA riiklik allergia- ja nakkushaiguste instituut) direktor valetas vande all, kui ta selle kuu alguses Senati ees Pauli küsimustele vastas.

“Ilmselgelt valetas ta Ameerika rahvale,“ vastas Paul.  

„Dr Shi Zhengali, kes viis Wuhani instituudis läbi funktsiooni võimendamise uuringut (gain-of-function: selleks, et viiruse toimet paremini uurida, katsetatakse selle muutmisega, funktsiooni lisamisega, mis annab viirusele võime hüpata ühest organismist teise – PP), tänab oma uurimustöös dr Faucit ja NIAID – mis on osa NIH-st, mida dr Fauci juhib ning see on ära toodud töö lõpus.”

Paul selgitas tõendeid Fauci seotuse kohta Wuhani labori rahastamisega.

“Seda uuringut rahastati NIAID-i kaudu ja seal seisab kümnekohaline number, mis näitab ilmselgelt Ameerika Ühendriikidest saadud uurimisraha, ”jätkas Paul. “Kas tegemist oli funktsiooni võimendamisega? Noh, selles käsitleti SARS-viirust, mis on COVID-viirusest viisteist korda surmavam koroonaviirus, ja lisati sellele S-valku, et muuta viirus inimese hingamisteede epiteelrakkudes kergemini nakkavaks.“

“Minu jaoks on see funktsiooni võimendus. Meil on vähemalt üks Rutgersi teadlane ja veel üks MITi teadlane, kes seda artiklit lugesid ja ütlesid, et tegemist on tõepoolest funktsiooni võimendusega,“ lisas Paul. “Ja Dr Shi Zhengali ütles, et ta tegi seda koos NIH-i fondiga, kuid dr Fauci väidab vastupidist.“

“Minu arvamus on, et teda tuleb üle kuulata,” ütles Paul, “aga ta käib telesaadetes esinemas ja seal irvitatakse selle kui vandenõuteooria üle, kuid keegi ei esita talle karme küsimusi, sest vasakpoolsed on kõigist tema avaldustest sedavõrd vaimustuses. Vasakpoolsete jaoks on temast saanud mingisugune hiilgav tõekuulutaja, nii et mitte keegi ei hakka talle enam tõsiseid ja intrigeerivaid küsimusi esitama“.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments