VIDEO | Kalle Grünthal: “Müts maha rahva ees!”

Peeter Proos | Vanglaplaneet

guest
1 Comment
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
Almar Glustsenko
Almar Glustsenko
23. apr. 2021 04:40

Viktoriin: Mitu sionisti, vabamüürlast ja nende Uue Maailmakorraga päris-Maalaste järjekindlat “covid-19”-õhutustoru-vaktsiini-maski-5G-ga massimõrvajate mitte seina äärde kohe panna tahtjat on EKRE-s? Grünthal räägib muigelsui sisult, et kuna Oraava-vargla-Valitsus, (Bilderb)orgia OravaRatas on tulnud “taevastest kõrgustest” oma dominaat-koerlas niiöelda matsidele Lindanisale vastu, siis ta on nõus oma suu suukorvistama. Kompromissi tegema. Sammukene Maailma-mõrvareile järele andma? (videos 1:00/5:30) Viitab Roomale. Juba ammu juudaste-jesuiitide kontrolli all olevale järelikult? On vist ära unustanud, et läbi Rooma jõudis pandeem-ristilöömine metsa-germaanide man, kes olid enne nagu metsa-ugrid ja ei osanud seda pandeemiat karta. Siis aga alistusid ja tulid oma orjastajate rüütlitena 800 aasta eest seda pandeemiat meie Lääne-Ugrilasse… Loe lisaks »