Vanglaplaneet suundub Bilderbergile

Selleaastane Bilderbergi grupi kohtumine toimub 9-12 juuni Saksamaal Dresdenis.

Globaalse finants- ja võimueliidi tegelased kogunevad Dresdeni kesklinnas asuvasse Taschenbergpalais Kempinski hotelli, mille ümber juba aegsasti barrikaade ehitatakse. Hoone ümbruses on kehtestatud ka kogunemiskeeld, mille piiriks 15 inimest. Kuuldavasti koguneb meelt avaldama tuhandeid inimesi, seega on sellel aastal võimudel tööd kuhjaga. Kohale on oodata Google, Shelli, BP ja Deutsche Banga liidreid ning üks peamisi teemasi, mida arutatakse on kindlasti Brexit

Vanglaplaneet läheb kohale ja vahendab olulisemaid uudiseid facebookis: https://facebook.com/vanglaplaneet/

Global Elite Begin Barricading Site of Bilderberg 2016

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments