President Ilves käis salaja George Sorose pulmas

President Toomas Hendrik Ilves alustas oma USA visiiti ÜRO peaassamblee avanädalale mitu päeva varem, et käia miljardär George Sorose pulmas, kuid presidendi kantselei otsustas seda fakti mitte avalikustada.Kuigi George Soros saatis kutse Toomas Hendrik Ilvesele kui Eesti riigipeale, otsustas presidendi kantselei seda mitte avalikustada, kirjutab Õhtuleht.«Kuna perekond Soros käsitleb abielu sõlmimist isikliku sündmusena, siis kantselei ka lähtus sellest. Igasugune ennetav avalikkuse teavitamine saab sellisel juhul tulla perekond Soroselt,» ütles Õhtulehele presidendi kantselei avalike suhte osakonna juhataja Piret Pert.Kantselei keeldus vastamast küsimusele, kas president Ilves, kes oli privaatsesse, 500 külalisega pulma kutsutud kui Eesti riigi esindaja, maksis Sorosele kingiks viidud Mall Nukkese maali eest ise või tegi seda Eesti rahvas.

Elu24

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments