Peaminister Ansip selgitas Soomes: minu erakond on kõige populaarsem

Delfi
19 november 2012

Peaminister Andrus Ansip andis Soomes intervjuu telekanalile Yle, kus temalt küsiti ka laupäeval toimunud suure meeleavalduse kohta. Peaminister kinnitas, et Reformierakond on Eesti kõige populaarsem partei ja seega pole valitsuses vaja midagi muuta.

“Inimestele on väga raske selgitada, kuidas me leiame miljardeid EFSFi jaoks, aga ei leia miljoneid näiteks õpetajate palgatõusuks,” rääkis Ansip.

Samas kinnitas ta, et Eestis pole põhjust valitsuse osas muudatusi teha. “Minu erakond on Eesti kõige populaarsem erakond, meid toetab 26% inimestest,” kiitis peaminister ja lisas, et ka koalitsioonipartneri populaarsus on tõusuteel.

Allikas

Vägisi tahaks hüüda nagu Elmo Nüganeni poolt kehastatud Pantalone etenduses “Armastus kolme apelsini vastu”: ” Ta on kloun, ta on paaris kloun”.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments