President Ilves läheb täna töövisiidile Soome

Delfi
2. november 2012

President Toomas Hendrik Ilves sõidab täna töövisiidile Soome, kus ta kohtub riigipea Sauli Niinistöga ning osaleb maailma ühe mõjukaima valitsusvälise organisatsiooni, Trilateraalse komisjoni kutsel nende Euroopa piirkonna 36. koosolekul.

Nii Eesti ja Soome presidentide kahepoolsel kohtumisel kui ka trilateraalse komisjoni Euroopa regiooni koosolekul keskendutakse Euroopa kriisile ning euroliidu tulevikule, samuti Soome ja Balti riikide suhetele Euroopa Liiduga.

Trilateraalne komisjon asutati 1973. aastal mõjukate Jaapani, USA ja Euroopa kodanike ühendusena, et süvendada kolme juhtiva majandusjõu koostööd ja edendada demokraatlikke väärtusi. Organisatsiooni liikmeteks on tuntud inimesed majandus-, poliitika- ja teadusringkondadest. Komisjoni liige on olnud ka Toomas Hendrik Ilves.

President Ilves külastab Helsingis ka Põhjamaade suurima infoturbe tarkvara tootja F-Secure Corporationi peakorterit.

Allikas

Lõik Vanglaplaneediteemast “Rahandusest ja majandusest“:

[Peale lugematul hulgal presidentide nii USAst kui mujalt maailmast on ka meie president Ilves kuulunud Trilateraalsesse Komisjoni, organisatsiooni mille asutaja on David Rockefeller! Mees ise kirjutas oma 2002. aastal ilmunud memuaarides leheküljel 405 järgmist:

“Mõned isegi usuvad, et me oleme osa mingisugusest salasepitsusest, mis töötab USA huvide vastu, luues minust ja mu perest pildi kui “internatsionaalidest”, kes konspireerivad koos teistega üle kogu maailma selle nimel, et luua rohkem integreeritud globaalne poliitiline ja majanduslik struktuur – nö üks maailm, kui soovite. Kui see on süüdistus, siis ma võtan selle omaks ja ma olen selle üle uhke.”]

Kas vana arm ka roostetab…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments