Gaddafi: lubame pikka sõda, see on väga õnnelik hetk

Inga Höglund
Postimees
20. märts 2011

Liibüa diktaator Muammar Gaddafi teatas, et liibüalased on relvastatud ning on valmis pikalt võitlema lääne jõudude vastu, kes ründavad tema riiki.

«Kõik Liibüa inimesed on ühinenud. Liibüa meestele ja naistele on antud relvad ja pommid… Teil ei õnnestu edasi tungida, teil ei õnnestu seda riiki peatada,» sõnas Gaddafi riigitelevisiooni vahendusel, vahendab AFP. «Lubame teile pikka piirideta sõda. Oleme valmis pikaks sõjaks. Teie pole valmis pikaks sõjaks Liibüas. Meie oleme valmis. See on väga õnnelik hetk milles elame.»

Suurbritannia, Prantsusmaa ja USA liidrid «kukuvad nagu Hitler… Mussolini,» lisas Gaddafi. «Ameerika, Prantsusmaa või Suurbritannia, need kristlased, kes on meie vastu pakti sõlminud, nad ei saa nautida meie naftat… Te olete agressorid, te olete loomad.»

«Me ei pea taganema lahinguväljalt, kuna kaitseme oma riiki ja oma väärikust,» jätkas Gaddafi.

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments