Kindral McChrystal suundub Yale’i ülikooli õppejõuks

Evelyn Kaldoja
Postimees
18. august 2010

Pärast Rolling Stone’i artiklit kohalt lahkuma sunnitud endine Afganistani koalitsioonivägede juht kindral Stanley A. McChrystal alustab sügissemestrist õppejõutööd Yale’i ülikoolis, kirjutab ajaleht New York Times.

Kindral hakkab haridust jagama Jackson Institute for Global Affairs’i rahvusvaheliste suhete magistriseminaril. «Kursus tegeleb sellega, kuidas dramaatilised muutused globaliseerumises on suurendanud nüüdisaegse juhtimise keerukust,» teatas Yale’i ülikool oma avalduses. Juba enne Afganistani vägede juhiks asumist oli kindral McChrystal sõjaväelasena tuntud. Suurema osa oma sõjaväelasekarjäärist oli ta seotud eriüksustega.

Allikas

Vanglaplaneedi kommentaar:

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments