Neokonservatiiv Bolton kutsus taas Israeli üles Iraani pommitama

Infowars.com
Kurt Nimmo
17. august 2010

Eelmisel reedel Fox Newsi uudistesaates üles astunud endine ÜRO suursaadik hoiatas, et kui Iisrael ei võta lähipäevil ette pommirünnakut Iraani tuumaprogrammi vastu, siis on võimalused selleks kadunud. Boltoni kommentaari ajendiks oli eelmise nädala teade, et Venemaa alustab 21. augustil Bushehri tuumajaamareaktorisse kütuse laadimist.

„Kord kui see uraan, kui need kütusevardad on juba reaktorile väga lähedal ja otse loomulikult, kui nad on reaktori sees, tähendaks rünnak kiirguse vabanemist, selles pole mingit kahtlust,“ vahendas AFP Boltoni sõnu. „Niisiis kui Israel midagi Bushehri vastu ette võtab peab see toimuma järgmise kaheksa päeva jooksul.

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments