Obama laiendab salaja terroriga peetavat sõda

Neocon
Minut
15. august 2010

Barack Obama võlgnes suure osa oma populaarsusest sellele, et oli varakult Iraaki tungimise vastu, kuid USA presidendina on ta laiendanud terroriga peetavat sõda, raporteeris New York Times. Tosinkonnas riigis — Põhja-Aafrika kõrbetest mägise Pakistani ja endiste Nõukogude Liidu osadeni — on USA oluliselt laiendanud al-Kaida ja selle liitlaste vastu suunatud sõjalisi ja luureoperatsioone, ajades vaenlasi taga robotlennukite, eriüksuslaste, lepinguliste spioonide ning terroriste küttima õpetatud kohapealsete alluvatega. Selliseid väljakuulutamata sõjalisi kampaaniaid viiakse läbi avalikkuse tähelepanu vältides ja nende toimumist ei kiputa ametlikult kinnitama.

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments