Vaktsiin “stressi” vastu

Vabamõtleja
5. august 2010

Riiklik meedia ja teaduslik diktatuur (USA) promovad ajukahjustavat vaktsiini, mis praktiliselt teeb inimestele lobotoomia ja viib kuulekasse olekusse, nii et nende looduslikud instinktid – nt. vihastumine ja mässamine türannia vastu – on kõrvaldatud.

Akadeemikud väidavad, et nad on lähedal esimese stressi-vastase vaktsiini valmistamisele: „Üks kiire torge, mis aitaks meil rahuneda ja lõõgastuda ilma aega maha võtmata,“ vahendab Daily Mail.
Dr Robert Sapolsky(Stanford’i Ülikooli neuroloogia professor) ütleb, et muutes aju keemiat, kutsub vaktsiin esile „rahu seisundit“.
Stress, vihastumine, emotsioonide ja kirglikkuse väljendamine on loomulikud ja vajalikud omadused inimkäitumises. Kui inimesel tekib ebaloomulikus või ohtlikus olukorras stress, on see täiesti normaalne reaktsioon, nagu kõigil teistel elusolenditel siin Maal.
Nüüd aga väidavad teadlased meile, et vihastumine ja emotsionaalne käitumine on ebanormaalne, mis vajab „ravi“ farmaatsianarkootikumidega ja süstidega, mis praktiliselt muudavad  meid kuulelikeks zombideks.
Uurimused ajutööd muutvate vaktsiinide osas sarnanevad sisult vägagi ettepanekuga lisada Liitiumi veevarudesse, et ravida „meeleoluhäireid“.
Inimesed on juba niigi ülemaailmselt naatriumfluoriidi (kantserogeeni) rünnaku all, läbi veevarude, hambapastade ja paljude toitude.
Meenutagem, et esimesena hakati fluoriiditud vett kasutama Natsi-Saksamaa poolt vangilaagrites. Gestapo ei muretsenud laste hammaste pärast… nende eesmärk oli nüristada vangide meeli, et neil puuduks tahtmine vastu hakata.
Katsed teha inimkonnale keemiline „lobotoomia“, on osa eliidi eesmärgist luua narkouimas, mõistuselt nüristunud, „alamliik“ inimesi , kellel ei ole lihtsalt energiat või intelligentsust, et hakata vastu türanniale.

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments