Eestlased juurutavad globaalset jälgimissüsteemi

J-Georg
11. aprill 2010
Minut

Ettevõtjad maksuvõlglasest Navirec ja Eesti registrites mitteeksisteeriva Estonia Software taga taotlevad Saksamaal ülemaailmset vastavussertifikaati GPS-seadmele, mille abil oleks võimalik jälgida sõidukite liikumist ja ka väljastada trahve lubatud sõidukiiruse ületamise korral.

Navireci loodud globaalne jälgimissüsteem võimaldab jälgida sõidukite asukohti, kiiruseid, kütuse koguseid, temperatuure ning seadmete olekuid nii reaalajas kui ka vaadata, mis toimus minevikus, põhinedes mobiilsel andmesidel, satelliitpositsioneerimisel ja Internetil.

Kui seni on sääraste lahenduste kasutamine olnud vabaks valikuks ettevõtetele, kes oma töötajaid piisavalt ei usalda, siis Minutisse saabunud pressiteate kohaselt on projekti eestvedaja, kahtlase taustaga Siim Kaevatsi ambitsiooniks nüüd püüda leida riike, mis teeksid ligi 40 000 kr maksva seadme kasutamise mistahes sõidukitel kohustuslikuks.

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments