Nigel Farage: Kes on Herman von Rompuy?

Tundmatu Sõdur
Minut
27. veebruar 2010

Briti europarlamendi saadik Nigel Farage pöördus Euroopa Liidu presidendi Herman von Rompuy poole peale selle kõnet. Ta teatas, et eurooplased soovisid saada liidrit 500 miljonile inimesele, kuid said kahjuks kellegi sellise mannetu mehe nagu Rompuy. Ta küsis lisaks Rompuy´lt otse europarlamendi saalis – et kes ta selline on – ta pole kunagi kuulnud ega enamik eurooplasi polnud kuulnudki sellisest mehest nagu Herman von Rompuy. Lisaks küsis Farage EL-i presidendilt, et kes teda ka valinud on – millise rahvahääletuse ta võitnud on. Farage lisas, et kuna sellise mehe nagu Rompuy kohta seni on andmed puudunud, siis paistab et Rompuy on vaikne palgamõrvar, kelle ülesandeks on tappa Euroopas rahvusriigid. Peale seda tõusis europarlamendi saalis lärm ja protestid, kus ka Europarlamendi eesistuja kritiseeris Farage sõnavõttu. Farage teatas seepeale, et teda ennast on nimetatud euromeelsete poolt natsiks ja kõigeks muuks, siis peaks ka Faragel olema õigus oma arvamus välja öelda – et ei saa olla nii et kritiseeritakse ainult ühes suunas – et ainult rahvuslasi on õigus europarlamendis kritiseerida. Who is Herman van Rompuy?

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments