CNN: Ära satu ärevusse kui pärast vaktsineerimist hakkab inimesi surema

Paul Joseph Watson | Summit News

Ühes COVIDi vaktsiini kasutuselevõttu käsitlevas artiklis ütleb CNN, et ameeriklased ei peaks liialt muretsema, kui pärast vaktsineerimist hakkab inimesi surema, sest „võib ette tulla surmajuhtumeid, millel pole tingimata vaktsiiniga mingit seost.”

See nõuanne ilmus artiklis pealkirjaga „Milleks vaktsineerida kõige nõrgemaid?“ Juhuslik väljahääletamine näitab dilemmat, kus immuniseerimismeetmete koalitsiooni asedirektor dr Kelly Moore hoiatab, et vaktsiinid ei toimi nõrkade ja eakate inimeste puhul sama tõhusalt kui tervete inimeste puhul.

“Kui hooldekodu elanikele hakatakse tegema käsivarde süste, peavad ameeriklased Moore’i sõnul mõistma, et võib esineda surmajuhtumeid, millel pole tingimata vaktsiiniga midagi pistmist,” täheldatakse raportis.

“Me ei oleks üldse üllatunud, kui näeksime juhuslikult, et toimib vaktsineerimine ja siis keegi lahkub meie hulgast üsna peagi pärast vaktsiini saamist, ja seda mitte seetõttu, et sellel oleks midagi tegemist vaktsineerimisega, vaid sellepärast, et need inimesed on lihtsalt jõudnud oma elutee lõpule,“ ütles Moore.

Seejärel tähendas ta, et ameeriklased ei tohiks minna üleliia ärevile, nähes inimesi suremas päeva-paari jooksul pärast COVIDi vaktsiini saamist.

“Me tahame kindlasti panna inimesi mõistma, et nad ei tohiks tarbetult muretseda, kui pärast vaktsineerimise alustamist tuleb teateid hooldusasutustes elanud inimeste surma kohta päeva või paari jooksul pärast vaktsineerimist. See on igati ootuspärane nähtus,  sest hooldekodudes sureb pidevalt inimesi.“

Kui vaktsiini saanud inimeste surmajuhtumeid hooldekodudes kirjeldatakse normaalsetena ja vaktsiiniga mitte seotud olevatena, siis võidakse väita, et täpselt sama argumendi võib esitada hooldekodudes mitme raske kaasuva haigusega viibinud inimeste surmade kohta, mille põhjus on kirjutatud COVID-viiruse arvele.

Paljusid on sellise mõtteviisi eest häälekalt kritiseeritud.

guest
1 Comment
vanemad
uuemad Enim hinnatud
Inline Feedbacks
View all comments
Rene
Rene
18. dets. 2020 10:43

See on ainult vaktsiiniga nii. COVIDI endaga aga mitte. Eks ole ju…🤔🙃🤣👌