Veiko Rämmel, üksikkandidaat 889: kartellijõudude võimuanastamise plaanidest ja kuidas sellele vastu astuda.

Veiko Rämmel
Koguja kroonikad
17. veebruar 2011

Viimasel ajal on üha rohkem kuulda hääli, mis räägivad praeguse valimissüsteemi kõlvatusest ja demokraatiat tapvast iseloomust. Samas pakkudes välja ka erinevaid lahendusi kurtidele kõrvadele.

On ka juttu, et kardetakse üksikkandidaate ja väikeparteisid. Väide, mille õigsuse kasuks räägib süsteemi palgaliste kommentaatorite, suhtekorraldajate ja ajakirjanike üksmeelne väikeparteisid ja üksikkandidaate halvustav rünnak kõigis süsteemi kasutada olevates meediakanalites, samal ajal kui nii üksikutele, kui ka väikeparteidele tehakse pidevalt takistusi püünele ja pildile pääsemiseks. Ehtsaks Potjomkini küla ehitamise näiteks oli ERR-i üksikkandidaatide valimisstuudio. Peale seda saadi öelda, et me ju lasime Teid ERR-i, seda küll, kuid kuidas, mis selliselt ülesehitatud saatest kasu oli? Õige vastus on null või isegi tulemus oli üksikkandidaate halvustav ja mitte nende vaid saate ülesehituse süül. Mis siis meile on jäänud; sotsiaalmeedia, sealhulgas blogid ja FB, Nõmme Raadio, Sõltumatu Infokeskus ja veel mõned veebilehed. Ma ei imestaks, kui seltsimees Langi juhitav justiitskomisariaat varsti neidki tsenseerima ja sulgema asuks, vaikiv ajastu peab saabuma, seda nõuavad kartellihuvid.
Kriminalistika põhiküsimus on olnud aegade algusest iga kuritöö puhul, kellele on see kasulik, nõustudes Ero Liivikuga väidan, see on kasulik teatud osale kartellierakondade ladvikus olijatele, poliitoligarhiale. Mitte erakondade liikmetele, nemad on vaid statistid, kellega manipuleeritakse, ei ole ju kellegile saladus – erakonnad Eestis on nende juhid ja juhatus. Tavaliselt, kui inimesed omavahel räägivad, siis on juttu Savisaarest, Laarist, Ansipist, Mikserist, mitte KE-st, IRL-st, REF-st, Sotsidest. Millest selline suhtumine kõneleb? Aga sellest, et praeguse süsteemi kohaselt on Eesti erakonnad juhikesksed “ususektid”, mitte mõttekaaslaste ühendused, keda seoks ühine maailmavaade ja ideed. Ei ole vale väita, et meie erakondadel puudub igasugune maailmavaade, liigitus parem- ja vasakpoolseteks ning tsentriks on vaid sõnaline retoorika ei muud. Kartellierakondade aktiivsel tegevusel see tendents süveneb, asja kasuks räägib nn Allikakaitseseadus, hiljuti läbikukkunud ametkondade üleüldine dokumentide salastamise seadus jne. Võite kindlad olla, peale valimisi, kui kartell jääb võimule, tullakse sellega uuesti välja ja seekord läheb see ka läbi. Põhjus on lihtne, seda on kartellile vaja ja kõigile neljale parteile, sest võimuiha ja sealtkaudu parteiladviku oligarhide võimu kindlustamine on nende ühine eesmärk. Samal eesmärgil oli kutsutud ellu ka erakond Eestimaa Rohelised, koos selle etteotsa paigutatud absoluutselt moraali ja eetikavaba Marek Strandbergiga. Nn vabatmeeste aktsioon on vajalik tagamaks iga hinna eest Roheliste pääs Riigikogusse, kus siis saaks tegeleda näilise demokraatiaga, truult käsku täitva Strandbergi kaasabil. Suunates sellesse kooslusesse rahulolematud hääled ja need seal siis kenasti nullides.
Kõige selletõttu lugupeetud kaaskodanik ja valija, kutsun Sind üles mitte neile võimu usurpaatoritele kaasa aitama. Valige üksikkandidaate. Vaid sellel juhul saate olla kindlad, et senine ebademokraatlik olukord likvideeritakse ja vaid siis on lootust Eestlaste säilimisele. Võin kinnitada, selles on kõik üksikkandidaad ühel meelel, erinevalt kartellist, kes Sotside juhtimisel on asunud ka homoabielusid ja muid väärastunud kooseluvorme propageerima. Roheliste tänane avaldus kristluse likvideerimiseks, kui nüüd otse öelda, on omaette kõnekas. Kõik dikdatuurireziimid likvideerivad esmalt usu, kui traditsioonide ja moraali aluse, V.I.Lenin teadis seda samuti hästi.
Omaette on naljakas, et vaatamata süüdistusele üksikkandidaatide koostöövõimetuse kohta, on kõik 32 vägagi võimelised koostööks. Seda tõestab meie koheselt loodud omavaheline list, mille kaudu kooskõlastatakse ühiseid seisukohti. Ühine valimisleht ja palju muud. Ei olegi sugugi liialdus, kui väidan, et meie 32 baasil võib tekkida uus rahvaliikumine ja seekord on ta siis altpoolt isetekkeline, sest revolutsiooniline situatsioon Eesti ühiskonnas ei ole enam mägede taga.

Allikas

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments